Lediga Jobb

EVENT MANAGER/SVERIGECHEF

 

Geraud Markets Sweden AB har sedan 2008 arrangerat International Food Festival och Italian Villiage runt om i landet. Matfestivalerna är mycket populära och stärker samtidigt värdstädernas varumärke. Företaget ingår i Groupe Geraud, som är ett franskt familjeföretag grundat 1889. Företagsgruppen är Europas ledande operatör av officiella matmarknader i Europa.

ARBETET

 

Vi söker en ny medarbetare vars arbetsuppgifter blir att medverka i planeringen och genomförandet av International Food Festival, som årligen besöker 28 städer i hela Sverige, i samarbete med nuvarande Sverigeansvarige Francois Maurasin.


Tjänsten kräver att du 

  • Kan vara på plats i alla städer under marknadens öppettider. En stad per vecka i ca 28 veckor.
  • Kan hantera olika situationer som uppstår på en marknad, såsom logistik, ordning och reda, se till att alla traders uppfyller alla krav.
  • Har god erfarenhet av att organisera och planera. Kunna samarbeta med olika parter, vara lyhörd, flexibel och lösningsfokuserad.
  • Har grundläggande kunskaper i marknadsföring och kunna sköta sociala medier.
  • Prata och skriva engelska flytande och gärna ha erfarenhet av Fortknox (Ej avgörande).

FÖRMÅNER

 

Tjänstebil, dator, mobiltelefon. Då arbetet innebär mycket resande ingår måltider och hotellövernattningar centralt i de städer vi besöker. Möjligheter finns även att jobba utomlands med våra övriga matmarknader. Tillträde i början av mars. Lön efter överenskommelse.

 

 

Skicka Ansökan direkt till

 

Patrick Quist
patrick@quistab.se
+4670 525 1260

 

François-Xavier  Mauraisin
francois.mauraisin@groupegeraud.se
+4670 525 1260